Pakwe & Makwe

Tuesday, 28 May 2013

27.5.2013

ASSALAMUALAIKUM
Dah bacakan tajuk entry ni.? *27.5.2013* Smlam punye cerita kay.Hari ni dh msuk 28.hoho.
Smalam ika hang ngan kawan2.Kan cuti sekolah.Lepak lh.hee.Ade yang tak dapat nak follow.tpy tak pe.yang penting ENJOY.



Pink.:)




Kat PIZZAHUT.makan.nyum-2


Yang sebelah tu makan tak tengok orang lngsung. :3






Hahaha.kelakarnye muka.Yang sebelah makan je.:p


Aeiz . Dah berpunya kay. :D


Senyum gigi.ngee.:D


Sweet kan dorang.hope kekal.:D


Lepas makan . :) Kenyang dah, BUURPP..haha.:D




erkk?blurr?




Awwch..kami smemangye sweet kan.*perasan* haha.


Tak suke.Nampak gemok kay.:3



Wayang. FAST AND FURIOUS 6.


Haha.sempat kan.


Kabur.? photografer ni mmg nak makan selipar -,-'


Sweet kan.:D














Wayang kay wayang.


ZULAIKHA and NI AZILAH . BFF. :D

Friday, 17 May 2013

::Hari Guru::

" SELAMAT HARI GURU "
*16 Mei 2013*
Tarikh tu smalam kan?Hari ni dah 17.Tak pe lah,lewat satu hari je nk wish.Haha.Ika nak ucapkan Selamat Hari Guru kepada semua cikgu!Mesti meriah kan sambutan kat sekolah?Ada persembahan tarian,menyanyi,aktiviti sukan.bestnye. Cikgu semua amacam?Banyak dapat hadiah.?haha.BTW,hari ni last cikgu praktikal kat sekolah.Rindunye kat cikgu nanti.Ape-2 pun kita orang sempat brgambar dgn cikgu.Cikgu jgan lupe kat kite orang nanti.Terima kasih sudi mengajar kami yang agak nakal ni.;D
Kami sayang cikgu! *Cikgu Juli Marisa Harun* :D