Pakwe & Makwe

Monday, 9 February 2015

Teacher Habibah


Alhamdulillah masih lagi diberi nyawa untuk hidup sehingga sekarang. Firstly ika nak ucapkan happy new year. Pejam celik- pejam celik, sekejap je masa dah berlalu. kalau dulu selalu post gambar di sekolah, tapi sekarang dah takde gambar baru di sekolah lagi untuk di post, yang tinggal hanya gambar lama tahun lepas. And you know what, ika dah habis sekolah. yeepiii. awal je best. lama-lama pishang jugak. Jadi tanam anggur je lah mampu. sampai mereput. haha mengarut dah. okay back to the story. About teacher HABIBAH. our english teacher in form "5 EKONOMI ASAS 1 SATERA". Tahun ni dia bersara. So kami datang atas permintaan dia. kira macam perjumpaan terakhir. Walaupun dia agak garang orangnya, tapi di sudut lain , die seorang penyayang. semoga teacher di berikan kesihatan dan bahagia selalu dengan anak & cucunya. Insyaallah, ade rezeki, ade jodoh kita berjumpa lagi. WE LOVE YOU. terima kasih kerna mengajar kami. 
 

No comments:

Post a Comment